omidesigner ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 با سلام یک مشکل داشتم در پرداختها، من از درگاه بانک ملت استفاده می کنم . پرداختها توسط خریدار انجام میشه ولی در قسمت سفارشها خطای پرداخت نوشته میشه برای همین مجبورم هر بار حسابمو چک کنم تا از واریز شدن مطمئن بشم . لطفا را هنمایی کنید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidesigner ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 لطفا جواب بدید دوستان فوری هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iTouch ارسال شده در آبان 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 متاسفانه من هم این مشکل رو دارم.ممنون میشم دوستان کمک کنند.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 به تاپیک ملت برید و همه مطالب رو بخونیداین تاپیک بسته شد Sent from my Xperia using tapatalk 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده