nasserheidary ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 ماژول بسیار زیبای قرار دادن کد جاوا اسکریپت در فوتر سایت را ترجمه و پیوست کردم. (انشالله که تکراری نباشه)!اگر به درد کسی خورد برای شادی روح والدین من یک صلوات بفرسته.پس از نصب ماژول به قسمت پیکربندی ماژول مراجعه کرده و در تکست باکس مربوطه کدتان را قرار دهید. من برای تست چند تا کد را جای گذاری کردم واقعاً خیلی زیبا و کاربردی هستش.این هم نمونه یک کد جاوا اسکریپت نمایش داده شده توسط این ماژول:stickyfot.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2013 درود خیلی کاربردی بود فقط اگه یه ماژولی بود که میشد کد جاوا اسکریپت رو توی بلوک استفاده میکرد خیلی عالی میشد به هر حال ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 چنین ماژولهایی قبلاً در انجمن قرار داده شده اند اگر جستجو کنید پیدا می کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .