kazemnezhad ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 سلام دوستان عزیز من میخوام یک کار انجام بدم:. به صفحه تماس با ما که یه فرم هست یه متن اضافه کنم چطور باید این کارو انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 جستجو کنیدفایل های tpl داخل پوشه تم همنام صفحه هستند (contact-form.tpl) و میتونید در آن ها متن اضافه کنید و سپس کامپایل هم فراموش نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kazemnezhad ارسال شده در تیر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 ممنونم از پاسختون اما محتوای این فایل من اینه !در حالی که توی سایت فارسی هست .من میخوام در حد یک خط به این کد اضافه کنم.همین. اما کد ها همه انگلیسیه!و من بهش یه خط کد اضافه کردم.... و هیچ تغیری اعمال نمیکنه !هیچی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 فرقی نمیکنه دوست من فقط وقتی فارسی میکنید یونیکد فایل باید تغییر کنه و utf-8 بشهشما به توصیه من گوش ندادیدکامپایل نکردید و هیچ تغییری ندیدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kazemnezhad ارسال شده در تیر 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 من معذرت میخوام ... اما چطور کامپایل کنم؟ کد رو از توی پنل مدیریت !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .