kazemnezhad ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 با سلام در سایت چطور میتونم منویی که با HTML درست کردم رو بذارم .به غیر از این منویی که توی خود پرستا هست.میخوام بالای اسلایدرم یه منو باشه که خودم طراحی کردم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 یه سری ماژول های HTML هستند که کد قبول می کنند و در بخش های مختلف فروشگاه قابل استفاده هستند اما این منوی مناسب که می فرمایید را بعید می دونم امکانش باشه، بایستی منو بصورت ماژول باشه که در هوک مشخصی تعریف بشه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلامدرستهباید یا منوی خودتون رو به ماژول تبدیل کنینیا از ماژولهای منوی موجود برای نسخه خودتون استفاده کنید و در صورت نیاز اونا رو به دلخواه خودتون تغییر بدینموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .