amirhrezaei ارسال شده در دی 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2011 با عرض سلام به همه دوستان اين آموزش مربوط به يه تغيير كوچيك در ماژول محصولات پرطرفدار در صفحه اصلي مي باشد كه تمام محصولاتي كه به صفحه خانگي اضافه شده باشن رو به صورت تصادفي نمايش ميده از پوشه ماژول homefeatured فايل homefeatured.php رو باز كنيد و به خط 99 بريد و كد زير رو پيدا كنيد : [align=left]$products = $category->getProducts((int)($params['cookie']->id_lang), 1, ($nb ? $nb : 10)); در خط بعد از اين كد ، كد زير را وارد كنيد و فايل را ذخيره كنيد: [align=left]if ($products) {shuffle($products);array_splice($products, ($nb ? $nb : 10));} [align=right]موفق باشيد [/align][/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fereshteyemarg ارسال شده در فروردین 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2012 اين كد براي محصولاتيه كه تو صفحه اول قرار دارند. كدي هست كه بشه محصولاتي كه تو صفحه اول قرار ندارن رو به صورت تصادفي نشون داد؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 مرسی از آموزشتون، مفید بودبه نظر میاد که فقظ جای همون محصولاتی که صفحه اول هستن رو تغییر میده، امکانش نیست که از بین تمام محصولات بیاره؟ سایت من فقظ 9 تا محصول توی اون صفحه دارهwww.DNA-Tees.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashdj ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 سلام محصولاتی که تو صفحه های دیگر قرار دارند راندوم میشوند؟باکس محصولات جدید رو تونستم راندم کنم .اگه میشه بگید کدوم کد مربوط به قسمت زیر شاخه هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2013 سلام محصولاتی که تو صفحه های دیگر قرار دارند راندوم میشوند؟باکس محصولات جدید رو تونستم راندم کنم .اگه میشه بگید کدوم کد مربوط به قسمت زیر شاخه هاست پوشه ماژول homefeatured من فکر کنم اشتباهیی این ماژول رو پاک کردم میشه واسه 1.5.2 بزارین دانلود کنمممنون :rolleyes: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 این کار برای پرستای 1.5 هم جواب میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 من یه چیزی مشابه اون پیدا کردم ایا کدی که گفتین باید جایگزین کرد چون یه کدی مثل اون هم هست راهی داره همه محصول رو تو صفحه اصلی رندم کرد Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 تاپیک های قدیمی رو بالا نیاریدتاپیک جدید بزنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .