prestabaz ارسال شده در تیر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 درود دوستان من ازقالب تک ستونه و پرستاشاپ 1.4.9 استفاده میکنم. میخواستم بدونم چطوری میتونم ماژول عضویت خبرنامه رو بصورت افقی و کشیده تو بالای فوترم قرار بدم. همونطور که می دونید این ماژول تو بلوک های کنار قراری میگیره و دارای سه خطه یکی پیغام عضویت پایینش کادر ورود آدرس ایمیل و زیرش کلید ارسال عضویت. منظورم از افقی و کشیده اینه که این سه تا خط یک خط بشن بیان کنار هم قرار بگیرن تو کادر وسط چون قالب من بلوک کناری نداره. فرمت مورد نظر من : برای عضویت در خبرنامه آدرس ایمیل خود را در کادر روبرو وارد نمایید : کادر نوشتن آدرس ایمیل + کلید ارسال با تشکر و سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در مرداد 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2013 کسی نمی تونه کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2013 دوست عزیزم این مورد کمی تخصصیه و نیاز به ویرایش فایل قالب، ماژول و برخی کدهای css دارهروش کلی کار: ابتدا باید فایل tpl ماژول مورد نظر باز بشه و ساختارش بررسی بشهسپس باید داخل فایل php ماژول هوک footer اضافه بشهفایل فوتر قالب باید در صورت نیاز ویرایش بشهنصب مجدد ماژول انجام بشه تا در هوک فوتر قرار بگیرهدر نهایت با استفاده از دستکاری کدهای css ظاهر ماژول اصلاح بشه موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .