payam_4975 ارسال شده در دی 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2011 سلام دوستان من یه مشکل دارم که سایز قیمتها بزرگ شدن نمیدونم باید چطور کوچیک کنم . تو global هم دستکاری کردم خوب نشد . عکسشو گذاشتم ببینید اگه تونستید راهنماییم کنید . این آدرسه : www.pardis-computer.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 اگر با css آشنا هستید بدون هیچ توضیحی آدرس دهی میکنم و خودتون ویرایش کنید. اگر آشنا نیستید توصیه میکنم یه سر به آموزشهای انجمن بزنید. این فایل رو باز کنید: themes/theme001/css/style.css خط 443 زیر ul#product_list li div.right_block { صفت float:left رو حذف کنید.خط 455 زیر a.ajax_add_to_cart_button { صفت width:75px رو حذف کنید.خط 450 زیر a.view_button { صفت width:75px رو حذف کنید. دو تصویر زیر رو به صورتی که میگم ویرایش یا تعویض کنید:add_to_cart_button.jpgview_button.jpg روش اول: فایل دو تصویر رو باز کنید عرضش رو از دو طرف (چپ و راست) کم کنید تا به یک پیکسل برسه (crop کنید). سپس css رو در خطوط 455 و 450 با حذف no-repeat در مقابل background ویرایش کنید. روش دوم: یک عکس با عرض 120 پیکسل قرا دهید. در این حالت نیاز به تغییر css ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam_4975 ارسال شده در دی 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 سلام داداش ممنونم درست شد خیلی خیلی ممنون از این که وقتتو واسم گذاشتی . تشکر بی زحمت یه نگا بنداز ببین همونطوری که گفتی شد . یه نمه رفته تو کادر که مهم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 شما کل background و font رو پاک کردید من روش اول رو توصیه میکنم که فقط باید no-repeat رو حذف میکردید.البته به جای no-repeat بهتره repeat-x بذاریداین کار رو بکنید تا برجستگی دکمهها حفظ بشه. در ضمن رنگ سفیذ برای مشاهده و هم قالبتون رو زیباتر کنه. به هرحال فکر میکنم درست شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam_4975 ارسال شده در دی 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2011 متشکرم دوست عزیر کارایی رو که گفتی انجام دادم خوب شد ممنون یه سوال دیگه تو همون قسمت چطور میشه کلمه جدید رو حذف کرد ؟ قبل اسم کالا نوشته جدید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2011 این به قالب مربوط نمیشه. تنظیمات داره. به بخش تنظیمات - محصولات برید و عدد مقابل عبارت زیر را تغییر دهید:تعداد روزهایی که محصول به عنوان محصول جدید در نظر گرفته می شوددر ابتدای راه اندازی فروشگاه این عدد رو به 1 یا 2 کاهش بدیدبعد از یه مدت میتونید به حالت اول برگردونید مثلا 10 یا 20 روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam_4975 ارسال شده در دی 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2011 سلام . آقا ایول داری . خوشم اومد از شما . دمت گرم معلومه آدم زحمت کشی هستی . به قول شاعر معما گر حل شود آسان شود . ولی طریقه حل شدنش مهمه متشکرم . سوالات زیاده ولی زیاد مزاحم نمیشم . :-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .