rayan ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 سلام دوستا نبراي قرار دادن "ديگر كتابهاي مرتبط با موضوع اين كتاب" در كنار محصول و يا "[كتابها] " مثل سايت http://bekhan.com/main/index.php?page=30&bi=1119700لطفا راهنمايي كنيدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 دوست عزیز شما میتونی از این ماژول استفاده کنیcyrelatedproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در آبان 12، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 ممنون دوست عزيزمن اين ماژول را نصب كردم از كجا ميتوانم تنظيمات آن را انجام دهم .لطفا در موردكار با ماژول هاي نصب شده بدهيدخيلي ممنون از لطف شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 طریقه کار این ماژول به این صورت است که به طور خودکار محصولات مرتبط را اضافه می کندیعنی از تگ های محصولات متوجه می شود که با هم ارتباط دارند و آنها را در قسمت محصولات مرتبط اضافه می کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 ممنون دوست عزيزمن اين ماژول را نصب كردم از كجا ميتوانم تنظيمات آن را انجام دهم .لطفا در موردكار با ماژول هاي نصب شده بدهيدخيلي ممنون از لطف شما[JUSTIFY]درود،بعد از اینکه این ماژول رو نصب کردین، احتیاج به هیچ تنظیماتی ندارین. خود این ماژول یه سربرگ تحت عنوان محصولات مرتبط به جزئیات محصولتون اضافه می کنه و بر اساس تگ هایی که برای محصولاتتون انتخاب می کنین، محصولات مرتبط به هم رو معرفی می کنه.موفق باشین[/JUSTIFY]باز هم وقتی داشتم تایپ می کردم، زحمت پاسخگویی رو امید جان دادن. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در آبان 12، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 سلام ممنون من در قسمت مديريت محصولات/ برچسب ها /اضافه كردن جديد/ مثلا مديريت (كتابهاي مرتبط با مديريت )را اضافه كردم براي 2 محصول اين كار را انجام دادم و وقتي به اطلاعات محصول وارد مي شوم در قسمت برچسب برچسب را مي بينم ولي در صفحه سايت زير آن چيزي اضافه نشدهو من يك سوال ديگر هم در ابتدا مطرح كرده بودم در سايت كه لينك آن را دادم كنار نويسنده - مترجم - ناشر نوشته كتابها اون به چه صورتي است؟ممنون ميشوم كه راهنمايي كنيد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 سلام ممنون من در قسمت مديريت محصولات/ برچسب ها /اضافه كردن جديد/ مثلا مديريت (كتابهاي مرتبط با مديريت )را اضافه كردم براي 2 محصول اين كار را انجام دادم و وقتي به اطلاعات محصول وارد مي شوم در قسمت برچسب برچسب را مي بينم ولي در صفحه سايت زير آن چيزي اضافه نشدهو من يك سوال ديگر هم در ابتدا مطرح كرده بودم در سايت كه لينك آن را دادم كنار نويسنده - مترجم - ناشر نوشته كتابها اون به چه صورتي است؟ممنون ميشوم كه راهنمايي كنيد .[JUSTIFY]در مورد بحث اول، بعد از اینکه ماژول رو نصب کردین، فعالش هم کردین؟ چون بعد از نصب کردن ماژول می بایست روی علامت چرخ دنده کلیک کرد تا عملیات فعال سازی ماژول انجام بشه و به شکل تیک سبز رنگ در بیاد.اما در مورد لینکی که دادین، این سایتی که مد نظر شما هست پرستا نیست، ولی برای اضافه کردن نویسنده، مترجم و ... (کلاً هر نوع ویژگی) می تونین از مشخصه ها و ویژگی ها استفاده کنین یا به صورت دستی توضیحات محصول رو وارد کنین.موفق باشین[/JUSTIFY] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در آبان 12، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 سلام ممنون منظور من از قسمت دوم [كتابها] كه مقابل اسم نويسنده و ناشر و مترجم استممنون از شمادوست عزیز شما میتونی از این ماژول استفاده کنیسلام دوستان اين ماژول را م يتوانيم اديت كنيم درقسمت پايين صفحه به انگليسي مي دهد:related product من م يخواهم فارسي نوشته باشد كتابهاي مرتبط با موضوعممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 دوست عزیز در اسرع وقت حتما این کارو انجام میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .