pitit ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلامدوستانی که توانایی تغییر در ماژول های زیر را دارند لطفا پیغام بدن. 1- متن صفحه اصلی که در ماژول "ویرایشگر متن صفحه اصلی" قرار دارد ، با توجه به گروه کاربری مشتری ، تغییر کند.برای مثال فروشگاه دارای 3 گروه مشتری است. در ویرایشگر متن امکان ورود 3 متن باشد که با توجه به هر گروه مشتری نمایش داده شود.(درست مانند شاخه هایی که می توان نمایش آن را محدود به گروه های خاصی کرد)2- نمایش صفحات مدیریت محتوا cms با توجه به گروه کاربری ( همانند توضیحات مورد 1)3- نمایش یک لینک در بلوک حساب من که با توجه به گروه مشتری تغییر کند. (ماژول طوری طراحی شود که 3 لینک از مدیر دریافت کند و با توجه به گروه مشتری در بلوک حساب من نمایش دهد)4- ماژول accordion slider که 5 تصویر را بصورت آکاردئونی نمایش می دهد ، قابلیت این را پیدا کند که برای هر گروه مشتری 5 تصویر جداگانه را نشان دهد.(مانند توضیحات مورد 1) در کل نیاز من این هست که این ماژول برای هر گروه کاربری متفاوت عمل کنند سفارش من قطعی هست و فقط منتظر دوستانی هستم که توانایی انجامش رو دارند. لطفا پیغام بگذارید و یا ایمیل به آدرس [email protected] ارسال نماییدمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 درخواستتون رو در صورت تمایل میتونید در بازارچه ارسال کنید تا برآورد هزینه و زمان کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pitit ارسال شده در مرداد 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 دوستان من میخوام این تغییرات روی پرستا شاپ نسخه 1.4.9 انجام بشه . امکان بروز رسانی به نسخه 1.5 رو ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .