javad_lee ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 درود یه اشتباهی کردم در دیتابیس قسمت ps_order_message یکی از اون فایل ها رو پاک کردم!! date_add رو دارم ولی یکی دیگه drop کردم!! بخاطر این اشتباه در قسمت سفارش ها ، پیام های مشتری اخطار زردی میده میگه | پرس و جوی sql اشتباه | ! راهی داری این درست بشه ؟ یا اینکه اینی که پاک کردم مال خودتون بدید من اینجا بریزم ؟ انگار دو گزینه export و import رو داره فکر کنم بشه با این دوباره مثل قبل بشه حالا دوستان حرفه ای بیشتر میدونن اگه زحمت بکشن این فایل رو واسه من بذارن تا import کنم شاید با insert هم بشه نمیدونم . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 کسی نمیخواد کمکی راهنمایی چیزی بکنه ؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 راهی که به ذهن من میرسه restore کردن دیتابیس به روز قبل از پیش اومدن این مشکله. اگر هم بکاپ دارید که چه بهتر. در کل یادتون باشه قبل از هر تغییری به خصوص در دیتابیس یه پشتیبان تهیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 متاسفانه بک آپ ندارم که بتونم ریستور کنم راه دیگه ای داره ؟ از توی خودش نمیتونم import کنم و فایل رو از شما بگیرم ؟ export من الان میخوام واسه این فایل . مگه این کارو نمیشه انجام داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 نمیدونم داخل اون تیبلی که پاک شده آیا چیزی بعد از راه اندازی فروشگاه بهش اضافه میشه یا خیر. منظور من این بود که از سرویس دهنده هاستتون بخواین ریستور کنن. میتونید تیبل مورد نظر رو از پک پرستا شاپ داخل انجمن و نصب اون روی لوکال استخراج کنید و سپس روی هاست ایمپورت کنید (بکاپ فراموش نشه ) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 نتونستم ایمپورت کنم یعنی نیومد میشه دقیقا مراحل کار رو بگید ؟ من که نتونستم انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .