padidehco ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 سلام دوستانمن یک محصول اضافه کردم( یک فایل برای فروش )حالا در سبد خرید دو قسمت را نمی خواهم به من نشان دهد1. آدرس ( کلا نمی خوام از کاربر آدرس و کد پستی و ... را بگیرد )2. نحوه تحویل من می خوام که پس از پرداخت هزینه فایل این فایل برای کاربر ایمیل شود ، باید چی کار کنم؟ با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 در نسخه ۱.۴ این امکان نیست. فقط با استفاده از ماژول یا تغییر هسته ممکن است. در نسخه ۱.۵ ثبت نام و آدرس جدا هستند و برای فروش فایل آدرسی دریافت نمی شود Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 در مورد ایمیل هم این امکان پیش فرض هست. محصول رو مجازی کنید خودش ایمیل میشه. قبل از هر سوالی هم در انجمن جستجو کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .