Dr.D347h ارسال شده در شهریور 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2013 با سلام.من وقتی روی اضافه به سبد خرید کلیک می کنم محصول به سبد خرید اضافه نمیشهمیشه منو راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 یه لینکی چیزی میدادید حداقل. الان مشکل دقیقا چیه؟ به سبد اضافه نمیشه یعنی هیچ پیغامی نمیده؟ پیغام خطا میده؟ اگه پیغام میده اون پیغام رو اینجا بنویسید. همیشه یکم باز کنید مشکلاتتون رو و کامل توضیح بدیدآیا بعد از عمل خاصی این اتفاق افتاد و قبلش درست عمل میکرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dr.D347h ارسال شده در شهریور 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 آدرس فروشگاه:shop.irmed.ir عکس محصول به سمت سبد خرید میره ولی محصول به سبد خرید اضافه نمیشه و سبد خرید خالیه چند بار امتحان کردم و فقط یه بار با اینترنت اکسپلورر یا این پیغام مواجه شدم: http://img.ir/MWM.jpg با قالب پیفرض هم همین مشکل رو دارم.موقع نصب هم همه گزینه ها سبز بودن.وقتی تازه نصب کرده بودم با محصولات پیشفرضی که توی فروشاه هستن امتحان کردم مشکلی نداشت. احتمالا وقتی داشتم فالبرو عوض می کردم یا محصولات پیش فرض رو پاک می کردم تنظیمات پیزی رو بهم زدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 من تست کردم و درست عمل کرد. مشکلی مشاهده نشد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohzamohza ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام من هم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که من یک ماهی است که سایتم بدون مشکل کار میکنه و تازه دچار این مشکل شدمآدرس سایتمwww.nicpc.ir/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 دیباگ رو روشن کنید ببینید خطا فرق میکنه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam-nice ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 برای من همین مشکل وجود داره ولی هیچ خطایی نمیده !درضمن قالب رو هم به پیشفرض تغییر دادم ولی باز مشکل برطرف نشد.آدرس : http://www.royalmobile.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 سلاممشکلی مشاهده نشدکش مرورگرتون رو پاک کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam-nice ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 بله از کش بود و الان به درستی کار میکنه@ramtin2025 با تشکر از شما هم بابت بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman73 ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 سلام منم همین مشکلو دارم این ارور رو میده Impossible to add the product to the cart.textStatus: 'error'errorThrown: 'Internal Server Error'responseText: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
EVAN98 ارسال شده در بهمن 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2018 سلام من هم همین مشکلو دارم روی محصول وقتی افزودن به سبد خرید رو میزنم ریلود میشه میگه : سبد خرید چیزی در سبد خرید شما نیست نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید ممنون ♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahlame ارسال شده در شهریور 29، 2021 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2021 منم همین مشکل رو دارم این خطا رو نشون میده لطفا برخی از گزینههای محصول را قبل از اضافه کردن آن به سبد خرید، انتخاب کنید. لطفا راهنمایی کنید arissa.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 29، 2021 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2021 من روی سایتتون یک تست انجام دادم خطایی دریافت نکردم اگر همچنان مشکلی داشتید با پشتیبان قالبتون در میون بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 24، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2021 با سلام من از پرستا 1.7 استفاده می کنم. کالا با قیمت صفر نشان داده شده و به سبد خریدم اضافه نمیشه. من قبلش پرستا 1.6 داشتم و 3 ماه روی سایتم کار کردم و کلی زحمت کشیدم ولی اونم به همین مشکل برخورد اما به این صورت که روی افزودن به سبد خرید که میزدی هیچ کالایی اضافه نمیشد. امروز اومدم قید همه چیز زدم و به خاطر خلاصی از این مشکل 1.7 را نصب کردم چند تا خرید هم زدم انجام شد ولی بازم به مشکل بالا خوردم. atariashna.ir کد خطاها Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/atariash/public_html/src/Adapter/EntityMapper.php on line 99 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2021 سلام من سایتتون رو چک کردم فقط یک پرستاشاپ 1.7 خام نصب شده که افزودن به سبد خریدش هم مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 25، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2021 سلام مجدد بله برای یک بار خرید انجام میده دیگه انجام نمیده. بله نسبتا خام هست چون می خوام این مشکلش حل بشه بعد توسعش بدم. الان اگر با همان مرورگر دوباره خرید بزنید دیگه به سبدتون اضافه نمیشه من خطا را هم خدمتتان ارسال کردم Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/atariash/public_html/src/Adapter/EntityMapper.php on line 99 الان پرستا را کلا حذف و مجدد نصب کردم ولی با روشن کردن عیب یابی همین خطا در ابتدای کار و بدون انجام هیچ کاری نمایان می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arazit ارسال شده در مهر 25، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2021 سلام از نسخه 7.2 پی اچ پی استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در مهر 26، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2021 بله ممنون درست شد. من نسخه های مختلف php را در هاست تغییر می دادم ولی درست ذخیره نمی کردم. با 7.2 درست شد. بسیار ممنونم. واقعا نجاتم دادید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
trumanshow ارسال شده در اردیبهشت 5، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2023 سلام خسته نباشید من هم همین مشکلو دارم روی محصول وقتی افزودن به سبد خرید رو میزنم ریلود میشه ولی چیزی اضافه نمیشه. البته این اتفاق فقط زمانی میوفته ک از صفحه محصول میخوام اقدام به افزودن کنم ولی وقتی هنوز وارد محصول نشدم و به صورت میانبر از روی آیکن هاور شده روی محصول اضافه میکنم، اضافه میشه!! https://www.abdollahi.shop/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2023 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ در 15:28، trumanshow گفته است : سلام خسته نباشید من هم همین مشکلو دارم روی محصول وقتی افزودن به سبد خرید رو میزنم ریلود میشه ولی چیزی اضافه نمیشه. البته این اتفاق فقط زمانی میوفته ک از صفحه محصول میخوام اقدام به افزودن کنم ولی وقتی هنوز وارد محصول نشدم و به صورت میانبر از روی آیکن هاور شده روی محصول اضافه میکنم، اضافه میشه!! https://www.abdollahi.shop/ شما از وردپرس استفاده میکنید در انجمن وردپرس باید مشکلتون رو مطرح کنید اینجا مخصوص سیستم پرستاشاپ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .