bmkourosh ارسال شده در شهریور 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2013 من با استفاده از CMS به قسمت منو سایتم، آیتم "به زودی" اضافه کردم... حالا میخوام بدونم چجوری میتونم توی این صفحه جدید محصولام رو بذارم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2013 شما باید برای این کار یک شاخه بسازید و بعد اون شاخه رو به منو اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bmkourosh ارسال شده در شهریور 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2013 شما باید برای این کار یک شاخه بسازید و بعد اون شاخه رو به منو اضافه کنید.ببينيد من در قسمت CMS در شاخه "خانه" صفحه جديد رو درست كردم، بعد اونو به منو اضافه كردم، ولي وقتي روش كليك ميكنم فقط صفحه جديدي كه توليد كردم باز ميشه، محصولي نميتونم اضافه كنم...ميشه يكم بيشتر توضيح بديد لطفا... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2013 سلامدوست عزیز، بخش CMS برای ایجاد محتوا طراحی شده و نه برای محصولاتدر بخش مدیریت، از قسمت کاتالوگ، شاخه ها رو انتخاب کنیداز اینجا میتونید شاخه ها رو مدیریت کنید و بعدا محصولات رو به اونا اضافه کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .