aliph ارسال شده در خرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2014 من با عضویت میرمولی باز عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 با سلام طبق نظر مسئولان هموار وب سرویس و قالب سیستم هموار ارتقا یافته به همین دلیل دیگر این ماژول کار نمی کند و از ان جایی که انجمن زحمت نوشتن این ماژول را کشیده لطفا نسبت به همگام سازی ماژول اقدام فرمایید.هزینه آن نیز پرداخت خواهد شد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahnxahn ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سلام. من ماژول رو بر روی پرستاشاپ 1.5 نصب کردم. هنگام ثبت استان و شهر این خطا رو میده:"مشکلی در ارتباط با سرور بوجود آمده است" لطفا راهنمایی کنید. ممکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .