sunboy2365 ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 سلام وقتی یه محصول دانلودی رو اضافه میکنم و مشتری خرید می کنه ، لینک رو براش میزاره ولی وقتی روی لینک کلیک میکنه هیچی دانلود نمیشه . همچنین تو بخش ویرایش محصول هم روی فایل اپلود شده کلیک میکنی باز همین مشکل هست ، یعنی فایل آپلود میشه ولی دانلود نمیشه ممنون میشم کمکم کنید .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 دیباگ رو روشن کنید تا خطای ایجاد شده را ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunboy2365 ارسال شده در شهریور 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2013 دیباگ رو روشن کردم ولی باز صفحه سفید میاد ، دیباگ رو که روشن کردم مشکلات دیگه برنامه رو که داشتم رو نشون میده ولی مشکل لینک دانلود رو نشون نمیده نمونه لاگ یکی از مشکلاتم رو پیوست می کنم فکر کنم مشکل لینک دانلود هم با مشکلات دیگه ام در رابطه باشه (احتمال میدم به جایی پرمیژن درست رو نداده باشم ) لباین عکس مشکل آپلود لوگو هست ...http://upload.tehran98.com/img1/jgxvjn48b5btb80wnn.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2013 این خطا که واضح توضیح داده و قبلن هم در انجمن مطرح شدهتابع exec رو باید پشتیبان هاست فعال کنهدر مورد دانلود هم نمیشه هیچی نیاد! باید دانلود بشه و به فرض مشکل داشتن یه صفحه دیگه نمایش داده بشه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .