javad_lee ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 درود به تمام شما مدیران و کاربران عزیز ماژول بارکد محصولات برای پرستاشاپ 1.4 روی ورژن های دیگه تست نکردم ورژن پرستاشاپ من 1.4.9.0 هست که امیدوارم به کارتون بیاد به کار من که اومد . توی انجمن این ماژول نبود منم گفتم بذارم تا استفاده کنید . نمونه اش نیز میتونید به فروشگاه من سر بزنید و روی یک محصول کلیک کنید تا مشاهده بفرمایید . پیکربندی هم نداره واسه نصبش هم مثل ماژول های دیگه نصب کنید و به قسمت بخش کاربری ماژول هاتون اضافه میشه از اونجا نصب و فعال کنید به همین راحتی blockqrcode.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 ممنون.آدرس سايتت رو ميذاشتي بد نبود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در شهریور 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 آدرس سایتم هست پایین سمت چپ نوشته آدرس سایت کلیک کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 ممنون از این ماژولالبته فکر میکنم ماژول بارکد نام اشتباهی برای این ماژول باشه. در اصل این ماژول QRCode هست چون بارکد تعریف دیگری دارد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .