javad_lee ارسال شده در شهریور 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2013 عرض ادب و سلامی دوباره به شما مدیران توسعه گران و کاربران گرامیخب همینطور که از نام تاپیک مشخص هست یک ماژول بسیار ساده و در عین حال کاربردی برای پرستاشاپ 1.4 که بازم میگم روی ورژن های 1.5 و غیره تست نشده . خودتون میتونید تست کنید ورژن پرستاشاپ من همینطور که قبلا گفتم 1.4.9.0 هست .این ماژول نیز پیکربندی نداره ! اما بایستی یه تنظیماتی رو انجام بدید .پس از دانلود این ماژول ( onlinehelp.zip ) وارد سی پنل بشید این قسمت : public_html/modules سپس از بالا روی upload کلیک کنید و در صفحه جدید choose file رو بزنید و ماژول دانلود شده رو انتخاب کنید . پس از بارگزاری کامل ماژول دوباره برگردید به این قسمت : public_html/modules . حالا ماژول رو پیدا کنید : onlinehelp و روی اون کلیک کنید سپس از بالا گزینه extract رو انتخاب کنید تا ماژول از حالت فشردگی بیاد بیرون . بعد وارد پوشه onlinehelp بشید و فایل onlinehelp.tpl رو انتخاب و edit رو بزنید . در این قسمت باید آی دی یاهو مسنجر خودتون رو دو بار در قسمت هایی که آی دی من هست : [email protected] ، آی دی خودتون رو بصورت کامل قرار بدید و save changes رو بزنید . سپس وارد مدیریت فروشگاهتون بشید قسمت ماژول ها و بعد سایر ماژول ها و ماژول به نام : پشتیبانی در یاهو مسنجر رو نصب کنید . کار تمام است! اکنون میتونید به فروشگاهتون برگردید و مشاهده کنید . برای جابجایی ماژول به قسمت راست یا چپ نیز میتونید از ویرایش زنده استفاده کنید .هر سوال یا نظری داشتید در همین تاپیک بیان کنید .نمونه ماژول نیز در فروشگاه خودم : http://ShopPlay.ir با تشکر هچنین میتونید در بالای نمایش وضعیت یاهو خود نوشته دلخواه خود را وارید کنید . برای این کار در پوشه ماژول خود فایل onlinehelp.tpl رو حذف کنید و فایل ( onlinehelp TPL.zip )رو از حالت زیپ خارج کنید و جایگزین کنید . سپس edit کنید و آی دی یاهو خودتون رو در هر دو قسمت تعویض کنید و متن دلخواه خودتون رو وارد کنید و ذخیره کنید .onlinehelp.ziponlinehelp TPL.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .