dvdforoosh4878 ارسال شده در مهر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2013 سلام به همه دوستان من میخوام یک ویژگی رو برای همه محصولات یک شاخه که حدود 200 عدد محصول هستند اضافه کنم. یعنی خود ویژکی همراه با قیمت و وزن مربوط به اون ویژگی به طور کامل به تمام محصولات اون شاخه اضافه بشن ایا راهی هست که بشه به صورت یکجا این ویژگی رو به همه محصولات اضافه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 از طریق دستور sql که در نسخه ۱.۵ اضافه شده میتونید که نیاز به دانش sql دارید از طریق واردسازی csv هم میتونید به شرطی که چیزی که وارد میشه حروف فارسی نداشته باشه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta واکنش ها : hamidmomeni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidmomeni ارسال شده در تیر 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2019 من ویژگی ابعاد رو اشتباها پاک کردم چون مقدار نمیگرفت زمانی که قسمت ویزگی ها رو چک میکردم دیدم 3تا ویزگی با نام ابعتد وجود داره هر سه رو اشتباها پاک کردم حالا میخام مجددا این ویزگی رو به محصولم که موبایله اضافه کنم ولی متاسفانه هر چه تلاش میکنم دیگه نمیتونم. ویزگی محصول موبایل هست.ادرس سایتم هم turanoffice.comهست از صبحه درگیرشم.سواد sqlهم ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidmomeni ارسال شده در تیر 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2019 از طریق دستور sql که در نسخه ۱.۵ اضافه شده میتونید که نیاز به دانش sql دارید از طریق واردسازی csv هم میتونید به شرطی که چیزی که وارد میشه حروف فارسی نداشته باشه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 متاسفانه سوادsqlندارم و دیگه موندم چه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2019 می تونید تیکت بزنید تا بررسی بشه واکنش ها : hamidmomeni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .