mamad.noise ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلاممن هر کار میکنم نمیشه ماژول "بخش محصولات جدید" رو به Homeoage Content انتقال بدم!!وقتی از نشاندن ماژول میرم این خصا رو میده: http://shop.pois.ir/img/admin/close.png نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد.پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلامخودش جواب شما رو داده دیگهنمیتونید به اون قسمت انتقال بدیداین قابلیت باید در ماژول وجود داشته باشه . ماژولها رو فقط میتونید در هوک هایی قرار بدید که در ماژول تعریف شده باشندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 ماژولی که کار شبیه به این رو انجام بده هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 بنده ماژولشو طراحی کردم و به زودی در بازارچه قرار میدم برای استفاده عموم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 ممنون میشم بعدش اینجا هم اعلام کنیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 همینجا پیوست کردم تا کارتون راه بیفته. در اولین فرصت میذارم داخل بازارچه موفق باشیدhomenewp.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 این ماژول مشکل داره وقتی نصب میکنم صفحه سایت سفید میشه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 این ماژول برای نسخه 1.5 ئه. شما روی چه نسخه ای دارید نصب میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 نسخه1.5.2.0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 قاعدتا نیابد مشکلی داشته باشید. دیباگ رو روشن کنید ببینید چه پیغامی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 کار هایی که انجام دادم رو میگم ببینید درسته یا نه!1.آپلود ماژول و بعد نصبش که نتیجه سفید شدن بود! (سفید شدن فروشگاه نه پنل مدیریت)2.حذف نصب ماژول3.روشن کردن دیباگ از طریق پوشه config و فایل defines.inc.php (گذاشتن مقدار trueبه جایfalse در گزینه PS_MODE_DEV)4.بازکردن صفحه فروشگاه ولی باز هم نتیجه ای نداشت و پیغامی نشون نداد!!این تمام کاری بود که انجام دادم!ممکنه با ماژول دیگه ای همخوانی نداشته باشه؟پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 ماژول رو نباید حذف میکردید! اینجوری که مشخص نمیشه مشکل از چیه. باید ماژول رو نصب کنید دیباگ رو روشن کنید سپس صفحه فروشگاهتون رو بیارید ببینید چه خطایی میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 ببخشید یه مرحله جا افتاد !بعد از مرحله 3.نصب ماژول و مرحله 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 الان ماژول رو که حذف میکنید سایتتون میاد بالا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 سلاممهرشاد جان این ماژول دقیقا کارش چیه ؟میشه یه توضیحی در موردش بدیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 الان ماژول رو که حذف میکنید سایتتون میاد بالا؟بله وقتی حذف میکنم سایت کاملا کار میکنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 ماژول محصولات جدید در خانه هستصبرکنید تا سایرین تستش کنند تا مشخص بشه ماژول مشکل داره یا خیر Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سلام من احتیاج دارم تا یک ماژول را در دو قسمت فعال کنم .مثلا هم راست هم چپبه چه صورتی میشه و چه تغییراتی باید در یک ماژول داده بشه تا بتونیم اونو 2 بار نصب کنیم و پرستا گیر نده اینکارو رو ماژول های سیستم مدیریت محتوا مثل جوملا راحته میری اسم ماژول را در یک فایل اصلی تغییر میدی و به راحتی نصب میکنی در پرستا چطور؟اگر آموزشی دارید در این بخش قرار بدید استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 دوست عزیز لازم به نصب دوباره ماژول نیست کافیه داخل هر دو هوک ماژول رو قرار بدید از مسیر:ماژول ها >جایگاه هاموفقیتـ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 من یک ماژول بنر دارم که در سمت راست قرار دادم .حالا میخوام یک بنر دیگه در اون بزارم و در سمت چپ قرار بدم اگه ماژول را در دو جایگاه بزارم که یک بنر تکراری نشون میده . میخوام از دوباره نصب بشه و با یک بنر دیگه در طرف دیگه ای قرار بگیره بنر مثال بود ماژول فرق داره خواهشا اگه کسی میدونه بگه یک ماژول باید چه تغییراتی کنه تا از دوباره نصب بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 سلامدوست عزیز باید یک نسخه کپی از ماژول تهیه کنیدکار خیلی سختی نیست ولی نیاز به آشنایی با پی اچ پی و نحوه عملکرد پرستاشاپ دارهباید اسم ماژول و کلاسها و متغیرها و دیتابیس رو تغییر بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 ماژول یک نام کلاس داره که هم نام پوشه هستیک سری متغیر که ممکنه در جدول configuration ذخیره بشه یا جدول خود ماژولیک سری هوک داره که معمولن داینامیک هستن و اطلاعات داخلشون پردازش میشه و یک جا نمایش داده میشهیک سری فایل tpl که کار نمایش داده ها رو برعهده دارهبه اون راحتی نمیشه توضیح دادممکنه با چند خط یک ماژول رو ادیت کنید و به هدفتون برسید و ممکنه نیاز باشه صدها خط رو ادیت کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maghsoomi ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 سلام .دوست عزیز ماژول محصولات جدید در صفحه اصلی رو من هم امتحان کردم .مشکل من این بود که انگار CSS ها مشکل دار می شدند و همینکه زیر محصولات به رنگ مشکی در میومد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedskort ارسال شده در اردیبهشت 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2014 سلام من نصب کردم ولی قالب رو بهم ریختممنون میشم برسسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .