sepahan ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 با سلاممن از منوی افقی JBX_MENUE و قسمت جستجویش استفاده میکنم و الان بیشتر از یکسال هست که هیچ مشکلی نداشتم اما چند روز است نا خودآگاه قسمت جستجوی هیچ عکس العملی نسبت به تایپ نشون نمیده و با زدن اینتر هم میگه نتیجه ای در بر نداشتتنظیمات را چک کردم همه درست بود از قسمت فهرست سازی دوباره هم دوباره فهرست ساختم کامپایل کردم اما باز هم به همان صوزت است!کسی میتونه به من کمک کنه؟نسخه پرستاشاپ من 1.4.4.1 هستالبته من الان ماژول جستجوی خود پرستا را هم موقتا فعال کردم دیدم اون هم همینطوره و چیزی پیدا نمیشه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 هیچ کس هیچ نظری؟راهنمایی ندارد عایا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 با ز هم سلامبا سرچ روی سایت های خارجی مشکلم حل شد گفتم که اینجا بنویسم برای بقیه دوستان اما راه حل It is solve after edit a line in clases/search.phporiginal line : '\x{a806}\x{a80b}\x{a823}-\x{a82b}\x{d800}-\x{f8ff}\x{fb1e}\x{fb29}\x{fd3e}'.replace with this one : '\x{a806}\x{a80b}\x{a823}-\x{a82b}\x{e000}-\x{f8ff}\x{fb1e}\x{fb29}\x{fd3e}'. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .