mehran2020 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 با سلام و عرض ادب خدمت مدیران انجمن، دوستان و کاربران گرامی انجمن دوستان بنده تمامی مراحل نماد اعتماد رو سپری کردم. الان از طرف سایت ENAMAD یه سری کد داده شده و یک فایل html که اسمش ifram.htm هست. به من این پیغام رو دادن: فروشگاه زبان پژوه با سلام، جايگاه نماد موقت در وب سايت شما مورد تاييد قرار نگرفته است. ضروری است پس از رفع نقص مطابقبا توضیحات زیر، به کارتابل خود در سامانه نماد اعتماد به آدرس https://eNAMAD.ir/Login.aspx مراجعه و عمليات «اعلام قراردادن کد نماد اعتماد موقت بر روي وبسايت» انجام دهید.درصورت عدم دريافت، کد نماد اعتماد الکترونيکي را از اينجا دانلود کرده و طبق راهنماي نصب بر روي وبسايت فروشگاه خود نصب نماييد. توضيحاتارزياب : * كدنمادراطبق راهنما قراردهيد همچنين لينك iframe برنامه بايد برروي آدرس وب سايتي قرارگيرد كه درپرونده نماد ثبت شده است مركز توسعه تجارت الكترونيكيوزارت صنعت، معدن و تجارتحالا من فایل iframe.htm رو توی پوشه اصلی فروشگاه کپی کردم. نمی دونم کدی رو که توی فایل txt دادن باید کجای قالبم بریزم. بهشونم گفتم ماژول نماد اعتماد رو که برای پرستاشاپ نوشته شده نصب کردم. جایگاه خالیشم با عکس نشون دادم ولی بازم پیام بالا رو دادن. دوستان الان باید چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 دوست عزیز با یک جستجوی کوچک در انجمن به جواب خود می رسید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در مهر 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 اتفاقا جستجو کردم و یه سری جواب هم اومد ولی هر کاری می کنم مسئولین سایت Enamad قانع نمیشن!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 ماژول رایگان نماد رو نصب کناز ماژول ها > جایگاه ها > ویرایش زنده بلوک نماد را به اول ستون سمت چپ یا راست انتقال دهید(معمولا بعد از نصب ماژول پایین ترین بلوک است که باید به اول ستون منتقل شود)از طریق پنل کاربری در سایت نماد نصب را اطلاع دهیدبعد از چند روز نماد فعال و نمایان می شود و تا زمان فعال سازی از طرف نماد هیچ چیزی در سایت دیده نمی شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در مهر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 این مشکل حل شد و امروز موفق به دریافت نماد اعتماد موقت شدم. فقط یه مشکل دیگه ای توی قالبم ظاهر شده که در این مطلب اشاره کردم. ممنون میشم کسی اگه بلده کمکم کنه آدرس مطلب : http://presta-shop.ir/forum/Thread-3672-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .