mehrdad062 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 با سلام با جستجو زیادی که تو سایت داشتم واسه این مشکل راهی پیدا نکردم واسه همین مجبور شدم بپرسممن از تم best store استفاده می کندو مشکل که من با این ماژول دارم1=یکیش اینه ماژول شاخه ها علاوه بر بلوک صفحه اول سایت توی فوتر سایت هم می یاد (مثل شکل)و خیلی زشت می زنه این مسئله...توی تنظیمات ماژول شاخه ها هم یکی عمق شاخه داره ویکی هم تعداد شاخه های فوتر که تعداد شاخه در فوتر رو مشخص می کنه و گزینه ای برای حذف از فوتر در این ماژول و ماژول فوتر نیست 2=و دیگه اینکه در best store برای نشون دادن زیر شاخه ها حتما باید روی شاخه اصلی کلیک کنی بعد از لود شدن صفحه شاخه اصلی زیر شاخه ها رو نشون می ده و مثل تم default نیست که با کلیک روی + یا دایره کنار اون زیر شاخه ها همونجا باز بشه ...همه تنظیمات این ماژول هم امتحان کردم جواب ندادممنون می شم منو در این دو مورد راهنمایی کنید(در ضمن پرستای من 1.5.4.1 هست اشتباهی تو قسمت ماژول های 1.4 پست زده شد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad062 ارسال شده در مهر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 قابل حل نیست آیا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad062 ارسال شده در مهر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 help me pleaseeeeeeeeeeeee نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad4u ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 سلام منم همین مشکلو دارم کسی نیست چیزی بگه؟من 23 مورد شاخه دارم که اومده تمام 23 مورد تو شاخه ها و ی فوتر 2 متری ایجاد کرده چطوری میشه حذفش کرد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 سلاماز طریق جایگاهها میتونید بخشهایی که دوست ندارید رو از فوتر جدا کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مهر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2013 سلام تو قسمت ماژول ها بعد جایگاه هاببینید شاخه ها به فوتر متصل هست از اون قسمت جدا کنید (پاکش کنید)اگر اشتباه نکرده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .