mirsamadzadeh ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 با سلام یه مشکلی پیش اومده و اون اینکه بهد از restore کردن دیتا بیسم ، در قسمت مدیریت وقتی روی ماژل کلیک میکنم هیچی نشون داده نمیشه البته مطمئن نیسم که این موضوع دقیقاً بعد از restore کردن بوده و یا به چیز دیگه ای ربط داره . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 یعنی صفحه سفید میاد؟اگه صفحه سفید میاد باید دیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mirsamadzadeh ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 یعنی صفحه سفید میاد؟اگه صفحه سفید میاد باید دیباگ رو روشن کنید بله صفحه سفیده ، چطوری باید دیباگ روشن شه ؟ و بعدش چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 پوشه config رو و بعد defines.inc.php رو برای باز کن!توی قسمت PS_MODE_DEV به جای false کلمهtrue رو بنویس!موفق باشیـــــ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mirsamadzadeh ارسال شده در مهر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 من دیباگ رو روشن کردم البته ورژن من 1.4.8 هست و این error را میده : Fatal error: Cannot redeclare class HelperFn in /home/nrpcad13/domains/caddy.ir/public_html/modules/shipwire/HelperFn.phpon line 3پوشه config رو و بعد defines.inc.php رو برای باز کن!توی قسمت PS_MODE_DEV به جای false کلمهtrue رو بنویس!موفق باشیـــــ من دیباگ رو روشن کردم البته ورژن من 1.4.8 هست و این error را میده : Fatal error: Cannot redeclare class HelperFn in /home/nrpcad13/domains/caddy.ir/public_html/modules/shipwire/HelperFn.php on line 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلامماژول shipwire رو حذف کناحتمالا مشکلت حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .