rybak ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 سلام من از درگاه زرین پال استفاده میکنم برای سایتمبعضی اوقات ایمیل و اس ام اس زرین پال در مورد ثبت سفارش برام میادولی توی مدیریت سایت هیچ سفارش ثبت شده ایی نمیبینمچند بار با مراجعه به سبد خرید و تماس با مشتریها این مشکل رو حل کردماما ایندفعه واقعا گیر افتادم نمیدونم کی سفارش ثبت کرده خواهش میکنم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 درود مشکل عجیبی هست صبر کنید نا مدیران شما را راهنمایی کنند آیا قبلا نیز اینگونه بوده ؟ شما میتونید از درگاه های پی لاین و پارس پال نیز استفاده کنید آیا شما از همین نسخه به روز شده ماژول استفاده میکنید ؟ http://bazaar.presta-shop.ir/payments-and-shopping-modules/11-zarinpal-module-1-4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2013 لطفا پستتون رو ویرایش کنید و برچسب [اختصاصی] رو حذف کنید چون ارتباطی به مشکل شما ندارهاین مشکل میتونه دلایل متعددی داشته باشه. مشکل میتونه از طرف زرین پال باشه یا از طرف سرور شما که ممکنه به خاطر کند بودنش هنگام برگشت نتونه از وب سرویس دریافت کنه اطلاعات رو و وضعیت سفارش معلق بمونهدر هر صورت نیاز به پشتیبانی فنی دارید. راحت ترین کار اینه که از پی لاین استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .