warface ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 ماژول وفاداری به نظر می رسه مشکل داشته باشه. چون وقتی محصولی رو که نمی خایم این امتیاز شامل حالش بشه رو تیکش رو بر میداریم، باز هم این امتیاز بهش تعلق می گیره!لطفا بررسی کنید.نسخه 1.4.4.1 ویرایش پارسی 2.1 با بازنشانی و حذف و نصب ماژول، این مشکل حل نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 در عملکرد ماژولها تغییری داده نشده. اگر نسخه انگلیسی را جایگزین کنید احتمالاً بازهم با این مشکل مواجه خواهید شد. احتمال داره در پیکربندی یا تنظیمات دیگه اشتباه کرده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 27، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 در عملکرد ماژولها تغییری داده نشده. اگر نسخه انگلیسی را جایگزین کنید احتمالاً بازهم با این مشکل مواجه خواهید شد. احتمال داره در پیکربندی یا تنظیمات دیگه اشتباه کرده باشید.شما یا کس دیگه می تونه تست کنه روی سیستم خودش، به حرف من می رسید. پیکربندی و تنظیمات کاملا رعایت شده. تست کنید ببینید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 من با نسخه انگلیسی هم تست کردم مشکل پابرجا بود. دلیلش رو در جستجو هم پیدا نکردم.دوستان نظری ندارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .