MojiOS ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سلام.من می خوام ماژول محصولات ویژه رو در قسمت وسط و زیر ماژول محصولات پرطرفدار نشون بدم. اما این ماژول فقط در سمت چپ و راست قرار می گیره. باید چی کار کنم که بتونم بیارمش وسط و CSSش رو اونجور که می خوام تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سلامباید مسلط به پی اچ پی، پرستاشاپ و سی اس اس باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 باید در فایل php یک هوک اضافه کنیدنیاز هست که به هوک ها آشنایی داشته باشیدبه طور مثال یک تابع تعریف میکنیدPublic function hookHome {Return $this->hookRightColumn;}حالا میتونید ماژول رو منتقل کنیداما نیاز به تغییر استایل داره Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MojiOS ارسال شده در آبان 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 ممنون از راهنماییتون. نگاهی به راهنمای پرستاشاپ انداختم و با استفاده از هوک ها جاش رو تغییر دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2013 با سلام دوست عزیز میشه به ما هم بگین چطور این کارو انجام دادین ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 همون کدی که من دادم رو بنویسید داخل فایل ماژول درست میشه. البته نام ها برای نسخه ۱.۵ کمی متفاوت هستند Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2013 میشه نام ها برای 1.5.4 رو بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .