fatima a ارسال شده در آبان 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2013 با سلام دوستان من میخوام فرم ثبت نام در سایتمو تغییر بدم، نیازی نیست کاربرم این فرم بلند پر کنه حداقل اجباری برای بعضی از فیلدهاش نباشه، میدونم باید فایل authentication.tpl تغییر بدم اما کدوم خط باید تغییر بدم که اجباری بودن رو بردارم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2013 در پرستا 1.5 ثبت نام اولیه ساده شده ولی در نهایت فرم خرید دوباره فیلدهایی دارهبرای رفع اجبار باید فایل authcontroller.php موجود در پوشه controllers رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatima a ارسال شده در آبان 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 در پرستا 1.5 ثبت نام اولیه ساده شده ولی در نهایت فرم خرید دوباره فیلدهایی دارهبرای رفع اجبار باید فایل authcontroller.php موجود در پوشه controllers رو تغییر بدیدمیشه بفرمایید کدوم قسمتسو؟؟ یعنی دیگه نیاز نیست فایل authentication.tpl تغییر کنه؟؟؟ من میخواستم فیلدهای آدرس تحویلو کم کنم، البته تاپیک جایی بدی ساختم(من از نسخه 1.5.2) استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 اون فایل tpl جنبه نمایش داره. فیلدهایی که حذف میکنید در نهایت بازهم در اون فایل که گفتم کنترل میشن و خطا میدهبرای این که تغییر بدید نیاز به دانش کمی از php دارید تا شرط ها رو تغییر بدیداگر از دوستان انجمن کسی کمکتون نکرد میتونید از طریق بازارچه تیکت ثبت کنیدموفق باشید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 با عرض سلام من می خوام قسمت آدرس تحویل را از فروشگاه حذف کنم همان مشخصات اولیه کافیه لطفا راهنمایی کنید از شر آدرس تحویل خلاص شم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .