m0330 ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 با سلام من یک سایت به اسم http://www.baran-film.ir/index.php دارم وسبد خرید شرکت اسمان وب websky.ir را خریداری کردم ولی برای فعال کردن خرید پستی ماژولی برای پرستا شاپ ندارد و من از شما می خواهم که ماژول این شرکت را برای وب سایت من بنویسید می خواستم بپرسم هزینه ی این کار چقدر است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 دوست عزیز می تونید ماژول پرداخت در محل داخل پرستا رو نصب کنید. مشتری میاد اطلاعاتش رو ثبت می کنه. بعد شما می تونید دستی تو پنل پستی تون اطلاعات رو وارد کنید. راستی منم می خوام از این شرکت سرویس بگیرم. آیا ازشون راضی هستید؟ تا حالا چه جوری برخوردشون؟ سرویسهاشون همه ایران رو پوشش میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0330 ارسال شده در آبان 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 دوست عزیز می تونید ماژول پرداخت در محل داخل پرستا رو نصب کنید. مشتری میاد اطلاعاتش رو ثبت می کنه. بعد شما می تونید دستی تو پنل پستی تون اطلاعات رو وارد کنید. راستی منم می خوام از این شرکت سرویس بگیرم. آیا ازشون راضی هستید؟ تا حالا چه جوری برخوردشون؟ سرویسهاشون همه ایران رو پوشش میده؟بله پشتیبانی قوی دارد ولی من منظور شمارا از(ماژول پرداخت در محل داخل پرستا رو نصب کنید)یعنی چی کجا و چگونه باید این کار را انجام بدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 دوست عزیز توی قسمت ماژول ها بخش پرداخت ها و درگاه ها یه ماژول هست به نام " پرداخت در هنگام تحویل کالا " اون رو نصب و فعال کنید. کاربر میاد اطلاعات رو میده بعد شما اطلاعات رو وارد پنل پستی خودتون می کنید به صورت دستی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 در صورتی که تمایل به نوشته شدن این ماژول دارید در بازارچه درخواست خودتون رو ارسال بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 مدیر جان بنده هم طالب نوشته شدن این ماژول هستم. لطفا اقدام بفرمایید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 مدیر جان بنده هم طالب نوشته شدن این ماژول هستم. لطفا اقدام بفرمایید. با تشکر درود از طریق بازارچه http://bazaar.presta-shop.ir/contact-us درخواست بدید واستون طراحی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 مثل این که استارتر تاپیک نسخه 1.3 پرستا شاپ رو استفاده میکنند. اگر ماژول نوشته بشه برای نسخه 1.4 و 1.5 خواهد بود که میتونید از لینکی که دوستمون در پست بالا دادند درخواستتون رو ارسال بفرمایید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 مدیر جان لطفا طوری نوشته بشه که برای 1.4 و 1.5 هر دو جواب بده. بنده الان از 1.4 استفاده می کنم. شاید در آینده خواستم برم سمت 1.5 اونموقع دیگه دوباره لازم نباشه درخواست نگارش ماژول بدیم و زحمتتون رو دو چندان بکنیم. با تشکر و احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 درخواستتون رو از طریق اون لینک ارسال کنید و در اونجا پیگیر کارتون باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .