megamon ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 با سلام به همه دوستان عزیز : توی صفحه تماس با ما در پرستا 1.4.9 rtl یک قسمت آپلود فایل هست که فارسی نشده و به شکل زیر می باشد . از کدوم قسمت می تونم فارسیش کنم . http://upload7.ir/images/85037739401618846062.jpg هم قسمت Browse و هم قسمت No file selected فارسی بشه . لطفا راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2013 سلامقبل از ارسال لطفا جستجو کنید ، بارها در انجمن توضیح داده شدهمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 با سلام مجدد : ramtin2025 عزیز جستجو کردم ولی متاسفانه پیدا نکردم . در صورت امکان لینکش رو اینجا قرار بده . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 برید به قسمت ترجمه ها در بخش مدیریت و ترجمه ماژول ها رو انتخاب کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در آبان 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 رامتین جان قبلا قسمت ترجمه ها رو گشتم ولی این قسمت نبود . لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 در نسخه 1.4 :بخش مدیریت >> ابزارها >> ترجمه ها >> ترجمه ماژولهای نصب شده رو انتخاب کنبد و روی پرچم ایران کلیک کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در آبان 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2013 رامتین عزیز متوجه منظور شما شدم . ولی عرض کردم که این دو قسمت یعنی Browse , No file selected در لیست فارسی و یا انگلیسی بخش کاربری وجود ندارد که بخواهد ترجمه شود . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .