4058423 ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 سلام دوستان . من میخوام اطلاعات لوگین به قسمت مدیریت فروشگاه رو عوض کنم . همون که با لینک زیر میشه بهش وارد شد . http://sellershop.ir/admin606/login.php میشه راهنماییم کنید از کجا و چطور میشه تغییرات رو اعمال کنم ؟ ممنون میشم اگه کسی کامل بگه باید چیکار کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2013 درود پس از اینکه وارد بخش مدیریت فروشگاه شدید روی سربرگ کارمندان کلیک کنید در اینجا احتمالا باید 1 کارمند باشه که اونم خودتون هستید مدیر سایت از قسمت عملگر ها روی اون مداد کلیک کنید تا به صفحه ویرایش منتقل بشید در این قسمت آدرس رایانه که همون ایمیل شماست و قسمت کلمه عبور که رمز شما هست تغییر بدید و روی ذخیره کلیک کنید . تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .