h.afkhami ارسال شده در آبان 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2013 با سلام خسته نباشید دوستان من دارم یک ماژول مینویسم ، ماژول بنده طوری هست که باید بعد ثبت سفارش که بصورت پرداخت آنلاین هست عملیاتی را انجام بده ، تا جائی که مستندات پرستا را خوندم ، متوجه شدم که باید از هوک استفاده کنم ، بصورت زیر public function hookNewOrder($params){ // عمیلیات موردنظر return; } ایا این روش درست است ؟ واینکه چه جوری بفهمم وضعیت سفارش پرداخت شده هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2013 شما میتونید از هوک PaymentReturn استفاده کنید.داخل این هوک هر چی قرار بگیره بعد از پرداخت شدن سفارش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.afkhami ارسال شده در آبان 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2013 شما میتونید از هوک PaymentReturn استفاده کنید.داخل این هوک هر چی قرار بگیره بعد از پرداخت شدن سفارش هستخیلی ممنون از پاسختون ، آیا این هوک در صورتی که کاربر در هنگام پرداخت ، بعد از اینکه به دروازه پرداخت منتقل شد ، انصراف بزنه و بدون پرداخت به فروشگاه برگرده بازم اجرا میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2013 خیر این هوک همونطور که از اسمش پیداست بعد از انجام پرداخت و تائید اون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2013 ولی فکر کنم این هوک با انصراف از بانک هم عمل میکنه. مطمئنی رامین جان؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 دانوش فکر میکنم این هوک داخل کلاس paymentModule باشه باید کد ها رو نگاه کنه دوستمون یا یک ماژول رو با این شرایط تست کنهدر هر صورت ما مسیر رو نشون میدیم پیمودن راه با خود دوستمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2013 درستهبه هرحال چند هوک در هنگام و بعد از سفارش عمل می کنندتوضیحات هوک ها در صفحهماژول ها » موقعیت ها موجوده Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.afkhami ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 خیلی ممنون از توضیحاتتون ، متاسفانه هوکی که گفتید برای من کار نکرد البته من پرداخت را با ماژول زرین پال انجام دادم ، البته کارمو با هوک validateOrder انجام دادم داخل این هوک من عملیاتی را بوسیله وب سرویس انجام میدم و نتیجه هم میگیرم ، ولی به مشکلی که خوردم میخوام نتیجه این عملیات (مثبت یا منفی ) به عنوان یک پیام خصوصی در سفارش ثبت کنم ، مثل ماژول بانک ملت ماژول بانک ملت را هم بررسی کردم ولی متوجه نشدم چه تابعی این کارو میکنه ؟؟؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 نیازی نیست با وب سرویس کار کنید خود تابع پارامترهای زیادی بهتون میدههمینطور از شی ها میتونید استفاده کنیدپیام موقع ثبت سفارش با همون متد ثبت ارسال میشهشما باید دنبال متد دیگه ای داخل کلاس سفارش باشید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .