l3oolloor ارسال شده در آبان 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 تغيير قيمت براي شهر هاي مختلف 1- چطور ميشه براي ارسال محصول به شهر هاي مختلفت قيمت ها متفاوت باشه؟2- چطور ميشه قيمت كل محصولات رو يكجا اضافه كرد؟ مثلا تمام قيمت ها 2000 تومن زياد تر بشه و نخوايم تك تك تغيير قيمت بديم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 درود 1 = برای این کار شما باید به این قسمت " بخش مديريت > حمل > مناطق " مراجعه کنید و منطقه های جدا بسازید با قیمت های متفاوت 2 = این ماژول تغییر گروهی قیمت هست میتونید از این استفاده کنید : http://bazaar.presta-shop.ir/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7/112-massprice-module-persian-increase-and-decrease-product-prices.html موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
afijon ارسال شده در آذر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2013 سلام ببخشید من این ماژول نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری ازش استفاده کنم ممنون میشم بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2013 وارد پیکربندی ماژول بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .