p30source ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلام.من چندروز پیش پرستا نصب کردم.بعد ایمیل وپسووردم رو عوض کردم.اما الان هر پسورد و ایمیلی رو وارد میکنم میگه اشتباهه یا کاربروجود نداره.وقتی هم فراموشی رو میزنم، میگه ایمیل فرستاده شد، اما ایمیلی نمیاد.قبلا ایمیل یاهو بود که عوضش کردم و جی میل گذاشتم.در ضمن پرستا 1.4 نصب کردم.ممنون میشم پاسخ بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 درود شما که تازه پرستا رو نصب کردید و هنوز محصولی در فروشگاه نذاشتید میتونید همه چیز رو پاک کنید و دوباره پرستا رو با دقت بیشتری ( مخصوصا در قسمت ایمیل و رمز عبور ) نصب کنید توصیه میکنم پرستا 1.5.4.1 نصب کنید موفق باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیداولا توصیه میکنم از آخرین نسخه استفاده کنیدثانیا قبل از هر سوالی حتما جستجو کنیداین موضوع قبلا در انجمن مطرح شدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .