vahidmaster ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 با سلام .خیلی دنبال ماژول پرداخت آنلاین (حمایت از سایت ) گشتم .میخوام ماژول مانند سایت زیر ساخته شود .http://www.mozh.org/Payments/امکانات :* نمایش فاکتورهای پرداخت شده * نمایش فاکتورهای پرداخت نشده * تنظیمات درگاه* تنظیمات ایمیل جهت ارسال ایمیل به مدیریت* ارسال رسید و فاکتور به ایمیل کاربر* ارسال رسید و فاکتور به ایمیل مدیریت از طریق بازارچه هم سفارش دادم ممنون میشم پگیری کنید و قیمت رو ارسال نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 درود ، به انجمن پرستاشاپ فارسی خوش آمدید در مورد دکمه پرداخت باید بگم پی لاین ( PayLine.ir ) دکمه پرداخت حمایت از ما رو داره که باید حساب تجاری در این سایت داشته باشید . نمونه عکس شماره 1 زرین پال ( ZarinPal.com ) نیز دکمه حمایت از ما رو داره که نمونه عکس شماره 2 پیوست شد و پارس پال هم ( ParsPal.com ) دکمه پرداخت رو داره و از پی لاین و زرین پال امکانات بیشتری داره ( در مورد دکمه پرداخت ) که عکس شماره 3 رو میتونید ببینید در غیر اینصورت میتونید از بازارچه درخواست کنید و پیگیری رو انجام بدید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidmaster ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 با تشکر از پاسخ شما .اما همانطوری که مطرح شده برای سیستم پرداخت امن پاسارگاد نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 با تشکر از پاسخ شما .اما همانطوری که مطرح شده برای سیستم پرداخت امن پاسارگاد نیاز دارم منم عرض کردم خدمتتون باید از طریق بازارچه درخواست و پیگیری کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidmaster ارسال شده در آبان 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 با تشکر از پاسخ شما .اما همانطوری که مطرح شده برای سیستم پرداخت امن پاسارگاد نیاز دارم منم عرض کردم خدمتتون باید از طریق بازارچه درخواست و پیگیری کنید . موفق باشید منم عرض کردم از طریق بازارچه هم سفارش دادم ممنون مدیرا پگیری کنن و قیمت رو ارسال نمایند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .