ramtin2025 ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 درود به همه پرستاشاپی های عزیزچند روزیه که به یه مشکلی برخورد کردمصفحات انجمن رو که باز میکنم، بعد از گذشت چند دقیقه، برخی از صفحات به صفحه پیوندها ریدایرکت میشهمیخوام بدونم بقیه اعضا چنین مشکلی دارند یا خیر ؟لطفا اینجا اعلام کنیدو مرورگر و شرکت ارائه دهنده اینترنتتون رو هم ذکر کنید تا بشه به یه نتیجه نهایی قابل اطمینان رسیدممنون از همه دوستانپیروز و سربلند باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 درود رامتین عزیز خیر واسه من چنین مشکلی نیست . من از موزیلا فایرفاکس 23.0.1 استفاده میکنم . از کی این مشکل رو داشتید ؟ شاید افزونه واسه فایر فاکس نصب کردید یا یک برنامه ای روی سیستم نصب کردید که این مشکل بوجود اومده در حالت عادی چنین مشکلی وجود نداره سیستمتون یه کلینر روش نصب کنید و کش های نرم افزار ها و ریجیستری ها رو پاک کنید مثل Ccleaner یا Advanced SystemCare 6 یه پاکسازی کلی انجام بدید احتمالا درست میشه افزونه هایی که نصب کردید هم چک کنید . آنتی ویروس رو هم آپدیت کنید و کل سیستم رو چک کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 نه جواد جاناین مشکل رو تو اداره هم دارم و ربطی به سیستم نداره و هیچ چیز جدیدی هم نصب نکردماینترنت من مخابراته و حدس میزنم مشکل از سیستم فیلترینگ باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 بله رامیتین جان اتفاقا من هم از مخابرات استفاده میکنم!و صفحه پیوند ها باز میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2013 این رو روی کروم نصب کنید https://chrome.google.com/webstore/detail/iran-filtering-page-remov/linjbkgbeiecbmnfphlpippoogjkomgb?hl=enکاری که میکنه نمیگذاره که به صفحه پیوندها ریدایرکت بشه و به شما میگه که یو ار ال چی بوده که میخواسته بره صفحه پیوندها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 سلامممنون سهیل جانآیا مشابه این واسه فایر فاکس هم وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2013 من جستجو کردم واسه فایرفاکس چیزی ندیدم اما واسه اپرا بود : https://addons.opera.com/en/extensions/details/iran-filtering-page-remover/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .