jabera ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سلامبه همه دوستان خسته مباشید عرض میکنم. برای سایت بنده مدام این اروز میاد: #74ed9f#if(empty($kfs)) { $kfs = " "; echo $kfs; }#/74ed9f# پایین و بالا و 2-3قسمت سایت میاد!http://www.gooshimobile.com/ حتی پرداخت آنلاین هم که ماژول پی لاین نصبه کار نمیکنه از وقتی این ارور میاد!!! اشکال کار از کجاست!؟!؟از سرور میتونه باشه!؟!؟-که محدودیت را زیاد کرده باشند!!! ورژن 1.4.9 هست!درضمن وقتی کامپایل را روشن میکنم،اصلا سایت دیگه لود نمیشه! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 یک ماژول نصب کردید که مشکل داره بهناحتمال زیاد Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 یک ماژول نصب کردید که مشکل داره بهناحتمال زیاد Sent from my Xperia using tapatalk 4ممنون دانوش جان!ماژول جدیدی که نصب نکردم-احتمالش هست یکی از ماژولها خراب شده باشه!؟!؟از کجا باید بفهمم عیب از کدومه!؟!؟--آزمون و خطا خیلی وقت گیره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 برام آشنا نیستایده ای ندارماما احتمال زیاد از ماژول هست Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 برام آشنا نیستایده ای ندارماما احتمال زیاد از ماژول هست Sent from my Xperia using tapatalk 4بازم ممنون دانوش جانسایت یه نمه هک شده بود!که بکاپ هفته پیش را بازگردانی کردم و درست شد!!!!حتی نود هم به سایت گیر میداد--قسمت ftp به فنا رفته بود-نمیدونم چطوری:دی مشکل برطرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .