gladiators1980 ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 با سلام وخسته نباشید من تازه با سیستم شما اشنا شدم میخوام از فروشگاه به عنوان فروشگاه فروش فایل استفاده کنم ولی در قسمتی که فایل را آپلود میکنم فایل مورد نظر تو پوشه download آپلود بشه ولی من میخوام این فایل ها روی یک هاست دیگه به عنوان مثال روی هاست دانلودم آپلود بشه . برای این کار راهی هست اگه میشه راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 سلامبه صورت پیشفرض راهی ندارهاین کار نیاز به بررسی دقیقی داره و اگه انجام بشه هزینه زیادی براتون خواهد داشتدر صورت تمایل از طریق بازارچه درخواست بدید تا بررسی بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 ساده ترین راه اینه که لینک رو بذارید داخل یک فایل متنی و اونو بفروشید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .