tgf_int ارسال شده در آبان 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2013 با سلام، من یک ماژول نیاز دارم که راحت تر و سریع تر بشه قیمتهای اجناس سایت رو بروز رسانی کرد.یک ماژول در بازارچه پیدا کردم که خیلی کلی بود...و بر اساس درصد یا یک مبلغ ثابت همه محصولات رو تغییر قیمت میداد.ولی من میخوام همه محصولات رو ببینم و به صورت دستی قیمتشون رو عوض کنم (هر محصول یک قیمت) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2013 سلامبرای نسخه 1.5 هنوز این ماژول به صورت رایگان ارائه نشدهماژول خارجی دارهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 یک ماژول خارجی هم بود ولی اسامی اجناسی که به فارسی بودن رو نشون نمی داد.اگر ماژول خارجی داره که حداقل اسامی رو درست نشون بده هم بتونین معرفی کنین ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 بخش وارد سازی csv در نسخه ۱.۵.۴ به بعد مشکلاتش با فارسی کمتر شدهآموزش هایی هم داده شده Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 ماژول خارجي رو معرفي كنيد. مشكلي با فارسي نشون ندادن من ندارم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 چیزی که من گفتم از امکانات پرستاست Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 اون فایل CSV که پرستا داره خیلی کار کردن باهاش مشکل هست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در آذر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2013 راه دیگه ای روستان به نظرشون نمیاد؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .