omid195 ارسال شده در آذر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2013 سلام دوستان کسی ماژولی میشناسه که بشه کاربر خودش قیمت بده بطور مثال بگه من این کالا را که از نوع کمک میباشد این قیمت میپردازم و پرداخت کنه من میخوام یه بخش کمک ها داشته باشم و اینکه هر کس هر قدر میخواهد پرداخت کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2013 ماژولش رو من نوشتم و به زودی منتشر میشهبا بنده تماس بگیدید و درگاه پرداختتون رو اعلام کنید Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 ماژولش رو من نوشتم و به زودی منتشر میشهبا بنده تماس بگیدید و درگاه پرداختتون رو اعلام کنید Sent from my Xperia using tapatalk سلام لطف میکنید ماژول رو برای من بفرستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2013 ماژول رایگان نیست دوست منفعلن فقط با پرداخت امن و ملت کار میکنه Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .