nasserheidary ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 با سلام خدمت همه عزیزان پرستاشاپیکی از شرکتهای واسط پستی به نام سفیر safircod.ir ماژول رایگان برای پرستاشاپ 1.4 و 1.5 و 1.6 ارائه کرده که بنده چون دیدم وقت نکرده اند در این انجمن قرار بدهند اینجا برای دانلود می گذارم.برای دانلود نسخه 1.6 ماژول به صفحه اصلی سایت سفیر در آدرس فوق مراجعه کنید.و تشکر ویژه از جناب شریف که زحمت آماده سازی این ماژولها را کشیده اند.dmtsafirlatest1.4.zipdmtsafircod1.5.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghi ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 سلامبرای پرستا 1.6 منتشر نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 ماژول ۱.۵ رو استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 نسخه ۱.۶ماژول در سایت اصلی سفیر منتشر شد از نویسنده تاپیک درخراست میشه ۱.۶نیز به متن اضافه کنه واکنش ها : peymannfs 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 پست اول به روز رسانی شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلام وقتی این ماژول فعال می شه از سبد خرید فیلد کوپن تخفیف حذف می شه و دیگه جایی برای وارد کردن کد تخفیف نیست آیا این مشکل راه حلی دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedi ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 برای من نه تنها نخفیف حذف میشه بلکه باقی حامل ها هم نمایش داده نیمشه . چرا این سفیر رو فعال کردم همه باربری ها و پیک موتوری و حامل های دیگه بز بین رفت ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansoor-13 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام دوستان شرکت سفیر کلاه بردار از آب درومد من نمیدونم چرا هنوز سایتشون پا برجاست. 1 سال با ما همکاری کرد 4 میلیون تومان فروشگاه مارا کلی دروغ و کلک که پولمون را خوردن و هزار فیلم که یکسال تلفنی جواب میدادن و دیگه پاسخی دریافت نشد قربون شرکت پست های نوین هم برم که اصلا درگیر ماجرا نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 سلام دوستان شرکت سفیر کلاه بردار از آب درومد من نمیدونم چرا هنوز سایتشون پا برجاست. 1 سال با ما همکاری کرد 4 میلیون تومان فروشگاه مارا کلی دروغ و کلک که پولمون را خوردن و هزار فیلم که یکسال تلفنی جواب میدادن و دیگه پاسخی دریافت نشد قربون شرکت پست های نوین هم برم که اصلا درگیر ماجرا نشد. طبق قوانین انجمن لطفا وقتی اتهام میزنید مدارکش رو هم بذارید تا دوستان ببینن. لطفا اگر مدارکی دارید ارائه کنید تا در صورت صحت کاربران از این موضوع آگاه بشن. در غیر این صورت مجبورم پستتون رو حذف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .