sorush ارسال شده در آذر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2013 با سلامماژول بلاگ رو روی پرستاشاپ 1.4.9 نصب کردم و همه چی اکی هستش منتها پرستا شاپ در فایل robots.txt ماژول ها رو disallow می کنه و این باعث میشه که تو وب مستر تولز گوگل این خطا رو داشته باشم:Some important page is blocked by robots.txt.وقتی رو لینکی که گوگل در این مورد داده کلیک می کنم به قسمت بلاگ سایتم هدایت می شم.خواهشا راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو حل کنم.با تشکر از لطف شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در آذر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2013 با سلامماژول بلاگ رو روی پرستاشاپ 1.4.9 نصب کردم و همه چی اکی هستش منتها پرستا شاپ در فایل robots.txt ماژول ها رو disallow می کنه و این باعث میشه که تو وب مستر تولز گوگل این خطا رو داشته باشم:Some important page is blocked by robots.txt.وقتی رو لینکی که گوگل در این مورد داده کلیک می کنم به قسمت بلاگ سایتم هدایت می شم.خواهشا راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو حل کنم.با تشکر از لطف شما.تا اونجا که من اطلاع دارم.. فایل تکست روبات، اجازه دسترسی به فایل های غیرضروری را نمی ده, حالا اگر شما می خواهید به اون بخش های موردنظرتون اجازه دسترسی بدید، کافیه فایل متنی robots.txt را با ویرایشگر متنی باز کنید و disallow را به allow تغییر بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در آذر 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2013 مرسی از پاسختونولی ببینید من که نمیخوام دسترسی به تمام ماژول ها رو به روبات موتورهای جستجو بدم.(ممکنه دردسر شه)فقط همین ماژول بلاگ رو می خوام از لیست بلاک شده ها خارج کنم.اینطوری اصلا این ماژول بلاگ به چه دردی می خوره وقتی گوگل نتونه مطالبش رو ایندکس کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2013 یک کمی توی گوگل جستجو کنید به راحتی راه حل ویرایش این فایل برای یک فولدر رو پیدا میکنیدسوال پرسیدن عیب نیست و جستجو کردن خیلی عمل پسندیده تریه Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در آذر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 مرسی از پاسختونشرمنده دیر پاسخ میدممیشه لطف کنید بگید چی رو سرچ کنم؟تو سایت های فارسی که گشتم چیز مناسبی پیدا نکردم.شرمنده به خاطر بی سوادیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 آموزش جستجو هم به شرح وظیفمون اضافه شده ظاهرن.تنظیم دسترسی توسط فایل robots.txt یا مثل این رو جتجو کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .