Stat7 مهمان ارسال شده در آذر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2013 سلام استت سون (Stat7.com) جایگزین رایگان گوگل آنالایتیک برای وب فارسی میباشد.Google Analytics مدتی است که آی پی های ایران رو تحریم کرده و بهمین دلیل وبمسترها و بلاگرهای ایرانی امکان استفاده از این سرویس فوق العاده ی گوگل رو ندارن.بدین منظور Stat7.ir خدماتی مشابه و با همان کیفیت را به فارسی زبانان ارائه مینماید. مشاهده ی نمونه: http://www.stat7.com/demo لیست کامل امکانات: http://www.stat7.com/features ثبت نام: http://www.stat7.com/analytics/register.php امیدواریم این کمبود رو برای شما عزیزان جبران کرده باشیم. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شماسلام من ثبت نام کردم ولی چطوری باید ازش استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شماسلام من ثبت نام کردم ولی چطوری باید ازش استفاده کنیمسلام آموزش کامل در سایت استت سون هست : کاری که باید انجام بدید : در سایت استت سون ثبت نام کنید و وب سایت خود را در بخش کاربری ثبت کنید و کد مربوط به استت سون رو در انتهای footer.tpl اضافه کنید (آیکون استت سون در انتهای فوتر نمایش داده میشه)وقتی داخل سایت استت سون با نام کاربری خودتون هستید تمامی آمار سایت رو بصورت زنده میتونید مشاهده کنیدمن شخصا کنار backoffice همیشه استت سون رو باز شده دارمواقعا عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شماسلام من ثبت نام کردم ولی چطوری باید ازش استفاده کنیمسلام آموزش کامل در سایت استت سون هست : کاری که باید انجام بدید : در سایت استت سون ثبت نام کنید و وب سایت خود را در بخش کاربری ثبت کنید و کد مربوط به استت سون رو در انتهای footer.tpl اضافه کنید (آیکون استت سون در انتهای فوتر نمایش داده میشه)وقتی داخل سایت استت سون با نام کاربری خودتون هستید تمامی آمار سایت رو بصورت زنده میتونید مشاهده کنیدمن شخصا کنار backoffice همیشه استت سون رو باز شده دارمواقعا عالیهسلامتشکر تا اینجا انجام دادم ولی لیست کلمات کلیدی رو نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلامتشکر تا اینجا انجام دادم ولی لیست کلمات کلیدی رو نشون نمیدهسلام مجدد لیست کلمات کلیدی در داشبورد سایت قابل رویت هست ( فایل پیوست رو نگاه کنید ) و اینکه حتما ببینید سایت شما در گوگل ایندکس شده و قابل سرچ کردن هست هر کسی که از هر موتور جستجویی شما رو سرچ کنه و وارد سایتتون بشه حتما کلمات کلیدی که استفاده کرده رو میتونید ببینید اما بعضی کلمات کلیدی که نوشته ( کلمات کلیدی تعریف نشده ) توسط گوگل بلوک میشه , به علت مسائل امنیتی خودشون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شمامتاسفانه امروز سایت استت سون هم تعطیل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شمامتاسفانه امروز سایت استت سون هم تعطیل شدبله من هم از سایت حذف کردم . واقعا کارشون خیلی عالی بود در حال حاضر که از گوگل آنالیز نمیشه استفاده کرد . سرویس آنالیز دیگه ای که مثل استت سون باشه پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلام من همین امروز عضو شدم و استفاده کردم ممنون از زحمات شمامتاسفانه امروز سایت استت سون هم تعطیل شدبله من هم از سایت حذف کردم . واقعا کارشون خیلی عالی بود در حال حاضر که از گوگل آنالیز نمیشه استفاده کرد . سرویس آنالیز دیگه ای که مثل استت سون باشه پیدا نکردممن خودم استت سون حذف کردم و از وبگذر به نظر جالب بود یه نگاهی به وبگذر بنداز شاید به کارت بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 گوگل آنالایتیک قابل استفاده هست فقط باید یک بار با آی پی غیر ایرانی وارد بشین و ثبت نام کنید و برای بررسی آمار هم باید همین کار رو بکنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .