amirhrezaei ارسال شده در بهمن 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2011 سلام و خسته نباشيد زماني كه در فروشگاه سفارشي ثبت بشه 2تا ايميل براي مشتري ارسال ميشه اولي نوشته در حال آماده سازي ولي دومي نوشته Order confirmation اگر ممكنه بفرماييد از كجا ميشه اسم اين ايميل هم فارسي كرد؟ دوم اينكه متن ايميل Order confirmation كه شامل جزئيات فاكتور هست اگر بخوام جاي 2 تا فيلد مرجع و محصول رو عوض كنم يا اينكه اندازه ستونها رو تغيير بدم بايد چكار كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2011 اگر قدری html بلد باشید میتونید داخل پوشه mails/fa همه ایمیلها را ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhrezaei ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2011 دانوش عزيز ممنون از راهنمايي كه كرديد ولي مشكل اينجاست كه چرا توي ترجمه ها عنوان ايميل Order confirmation تغيير نكرده ؟جالب اينجاست كه من روي لوكال ميتونم تغييرش بدم و ذخيره هم ميشه ولي روي هاست نه يه كمي هم با HTML آشنايي دارم و از Dreamweaver استفاده ميكنم ولي تا كوچكترين دستي به قالب ايميل ميزنم كلا همه چي به ميريزه . اگر هم توي نرم افزار درست باشه وقتي ارسال ميشه به مشتري همه چي بهم ريخته هستش ولي بازم ممنون چك ميكنم اگر مشكلي بود حتما مزاحم شما دوستان ميشم. در مورد اون عنوان ايميله اگر جاي ديگه اي توي كد برنامه ميشه دست بزنم بفرماييد ممنون ميشمخب فكر ميكردم من خيلي حساس شدم به اين موضوع و كلي جستجو كردم و متوجه شدم كه انگار اين فقط مشكل من نيستلينك زير رو مطالعه بفرماييدhttp://www.prestashop.com/forums/topic/76797-solved-problem-whit-email-subject [align=right]كلي توضيح داده كه فايل lang.php رو درست كنيد و چند جاي ديگه همگي بي نتيجه و قول دادن كه توي نسخه 1.4 كلا كلاس ايميل رو درست كنن كه خب ظاهرا همچنان مشكل باقيست .اين دومين مورده كه پرستا شاپ توي رفع مشكلش از نسخه هاي قديمي تا جديد هنوز درستش نكرده كه اگر دوستان و مديران محترم سايت دست به دست هم بديم و يك نامه به خود پشتيباني شركت بزنيم فكر ميكنم شايد براي رفع مشكل مفيد باشه. البته ناگفته نمونه كه ميدونم دوستان توي اين سايت قبل از پرستا شاپ اين مشكل رو حل ميكنن :-)) [/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2011 البته نیازی به dreamweaver ندارید. با استفاده از Notepad++ که یک ادیتور متن پیشرفست میتونید خیلی راحت این چیزها رو دستکاری کنید تا قالب به هم نریزه.در مورد سؤال اولتون ممکنه در ترجمه جا مونده باشه که بررسی کردم و دیدم که بله جا مونده. برای اصلاح هم برید به این مسیرابزارها - ترجمه ها - ترجمه های قالب ایمیل - و روی پرچم ایران کلیک کنید.چند عنوان ایمیل ترجمه نشده که میتونید تغییر بدید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhrezaei ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2011 دانوش عزيز خيلي ممنون ولي يك پست بالاتر هم يه توضيحاتي عرض كردم و يك لينك دادم كه ديدنش بد نيست ، ظاهرا اين گزينه يك مشكل همه گير تو بقيه زبانها هم هست. حتي اگر از مسيري كه شما فرموديد عنوان رو تغيير بديم يا اينكه فايل lang.php رو تغيير بديم بازم مشكل باقيست ، يه نگاهي به لينك بالا بندازيد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 بله حق باشماست. متأسفانه من فعلا وقت ندارم اگر دوستان دیگه یک نگاهی بندازند تا این مشکلو حل کنیم ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samin ارسال شده در فروردین 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2018 سلام وقتتون بخير مي خواستم ببينم امكانش هست يكي از دوستان روندي كه مديريت سايت بعد از ثبت سفارش براي سفارش هاي پرداخت محل رو انجام بده رو توضيح بدن؟ چطور بايد سفارش رو ثبت كرد كه مرحله به مرحله ايميل ها به حساب مشتري ارسال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .