rxsina ارسال شده در دی 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 اول از همه عرض شود که جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم اگه مدیران موضوع مشابه دیدن ادغام کنن لطفاسوال: چجوری عکس اون خانومه که بصورت هدر تو قسمت محصولات ظاهر میشه رو حذف یا تغییر بدم؟تبلیغاتهای پایین صفحه از کجا حذف میشن؟ همون 2 تا لوازم آرایشیه لینک هم بالای سایت هست اونم میخوام حذف کنم. از کجا حذف میشه؟ در امتداد سرچ هست، اسمش اینه:web-scopeهدر رو عرضش رو چقدر باید بگیرم تا درست فیکس بشه؟(الان خیلی کوچیکه برای آزمایش) ابعاد استاندارد داره؟ ممنون پرستا شاپ 1.4.9آدرس سایت: www.apshen.com ویرایش: اون عکس خانومه بصورت لینک هست و میره تو سایت دیگه ای. advertising روش مینویسه. خودم تونستم هم پایینی رو هم اون خانومه رو از طریق ماژول تبلیغات غیر فعال کنم کلا ماژول رو ولی هر کاری کردم دکمه حذف عکس کار نمیکنه! چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در بهمن 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 کسی نمیدونه اون آدرس فیس بوک و توییتر و تبلیغ زیر سایت رو چجوری میشه پاک کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در بهمن 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2013 خودم تونستم کلا تیکش رو بردارم و حذف بشه. قسمت نوار پایینی کلا حذف شد. کسی نمیدونه میشه لینک فیس بوک رو عوض کرد یا نه؟ میخوام لینک خودم رو قرار بدم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .