mamad.noise ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 سلاممن میخوام با پست به صورت مستقیم بسته ها رو بفرستمو نمیخوام از واسطه های پستی استفاده کنم چون ماژولی در این رابطه وجود نداره که قیمت رو تعیین کنه و به مشتری نشون بده! (برای حالت بدون واسطه)میشه از ماژول های موجود واسطه ها استفاده کرد؟ولی مثلا اترجمه رو عوض کرد؟پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 بله این کار امکان پذیر هست براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 در صورتی میشه که شما در این سایت ها عضو باشید و رمز عبور وب سرویس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در دی 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 ممنونولی من نمیخوام به پنل در پنل اونها ثبت بشه!من فقط میخوام محاسبه بشه و به کاربر نشون بده و مشتری پرداخت کنه!چون من میخوام مستقیم برم پست و تحویل بدمپیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2013 فرقی نمیکنهاین سایت ها وب سرویس دارن و اجازه نمیدن عمومی از این وب سرویس ها استفاده بشهباید حتمن نام رمز وب سرویسنرو داشته باشید تا قیمت رو از سایتشون بگیرین Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .