edomanoo ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 با سلام من از پشتیبانی هاستم خواستم از سایتم یک کپی مشابه در همان سرور که سایت اصلی بود گرفته و با دامین دیگری بالا بیارد ( یعنی هر دو سایت توسط یک میزبان و در یک سرور)پس از گرفتن کپی سایت با دیتابیس سایت قدیمی که در همان سرور بود بالا میومد (یعنی هر تغییری در هر کدام میدادم در دیگری هم اعمال میشد) سپس متوجه شدم که باید تغییرات لازم در settings.inc.php بدمبا قرار دادن نام دیتابیس جدید در settings.inc.php و عوض کردن نام یوزر دیتابیس به همراه پسورد .....سایت جدیدام نه صفحه اصلی بالا میاد و نه قسمت مدیریت هیچکودم بالا نمیان و خطایی هم نمیدن . فقط صفحه سفیداز اونجایی هم که مدیریت بالا نمیاد نمی تونم فایل htaccess دوباره ایجاد کنمقبل از انتقال به درخواست هاست تمام دامین های پارک شده پاک کردم و پس از انتقال در سایت قدیمی مجدد پارک کردم پشتیبان هاست اعلام می کنه مشکل در ریستور بک آپ و خطایی در سرور مشاهده نکرده و اشکال در تنظیمات پرستا است . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 سلامقبلا چندین بار توضیح داده شدهدر دیتابیس باید در جدول مربوطه آدرس جدید سایت رو وارد کنیدجستجو کنید حتما پیدا میکنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در دی 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 ممنون دوست گرامی من دیدم که گفتن در ps_shop_url وارد کنم . اما من دیتابیس چند بار نگاه کردم اما همچین گزینه ندیدممیشه دقیق بگین کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 خوب این مربوط به نسخه 1.5 هست و در 1.4 به نام دیگه ای موجودهمتاسفانه اسمش یادم نیست ولی در انجمن قبلا گفته شدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در دی 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 کسی نمی دونه دقیقا کجاست ؟؟؟ من هر چی میگردم پیدا نمی کنمدر بخش ps_configuration PS_SHOP_DOMAIN درست بود خودشPS_SHOP_DOMAIN_SSL خالی بود وارد کردم اما باز هم همون طور سایت بالا نیومد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در دی 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 کسی نیست بدونه مشکل از چیه و کجاست؟؟؟اشکال از htaccess نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در دی 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2013 دوست من قوانین رو رعایت کنیددوستان بتونن کمک میکنن. از ارسال اسپم خودداری کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 دوست عزیز قبلن در انجمن گفته شدهوقتی منتقل میکنید به بخش مدیریت دسترسی دارید و ریدایرکت نمیشهبرید به بخش سئو و آدرس رو اصلاح کنیدانتقال خودکار به آدرس متعارف هم بردارید که توی همون صفحه هستاز این راحت تر هم میشه؟ Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .