mhdghavam ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 سلام دوستان عزیز بنده به یک طراح وب سایت احتیاج دارم که برام یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنه البته نمونه اش رو بهتون نشون میدم (زبان برنامه نویسی هم php باشه) لطفا کسانی که این توانایی رو دارند به من ایمیل بزنن : [email protected] منتظرتون هستم به امید همکاری موفق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 سلام دوستان عزیز بنده به یک طراح وب سایت احتیاج دارم که برام یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنه البته نمونه اش رو بهتون نشون میدم (زبان برنامه نویسی هم php باشه) لطفا کسانی که این توانایی رو دارند به من ایمیل بزنن : [email protected] منتظرتون هستم به امید همکاری موفقبرای این کار بهتر هست که با دوستان در بازارچه ارتباط داشته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .