ehsan1365 ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 سلامآیا امکانش هست فروشنده هایی ایجاد کرد که فقط بتوانند محصولات ایجاد شده توسط خودشان را مشاهده، اصلاح و ... کنند و فقط سفارش های مربوط به محصولات خودشان را بررسی و تایید کنند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 سلامنه این امکان وجود ندارهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan1365 ارسال شده در دی 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 یعنی هیچ ماژولی هم برای این کار وجود نداره که بشه خرید و نصب کرد؟ ضمنا من حرفه ای نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 خیر. ماژولی هم نیست. باشه هم رایگان نیست و قیمت بالایی باید داشته باشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrsh ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامببخشید تاپیک قدیمی رو بالا میارم.من هم دنبال قسمت اول درخواست دوستمون هستم که بشه یوزر (مثل ثبت نام خریدار) بعد ثبت نام اطلاعات خودش و عکس محصولشو آپ کنه و سپس آن محصول در قسمت مشخص شده در سایت نشان داده شود. دوستان میتونند این رو درست کنند؟هزینه طراحی این ماژول چقدر میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلاممنم علاقه مند م به داشتن ماژول هستم این مازول خیلی از کاراها رو سریعتر میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلاماین ماژول در دست ساخته و احتمالا فروردین سال آینده منتشر خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .