dadhp ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 سلام دوستانماژولی وجود نداره که در سمت چپ بالای پرفروشترین ها بتونیم سبد خرید رو نمایش بدیم و فقط اون بالای بالا نباشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 خود این ماژول سبد خرید پرستا این قابلیت رو دارهبه ماژول ها » جایگاه ها برید و ماژول رو به هوک چپ یا راست منتقل کنیدبرای این کار هم باید دکمه نشاندن یک ماژول رو انتخاب کنید. Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در دی 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 هزارتا گزینه داره اون تو کدومو انتخاب کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 گفتم که راست یا چپdisplayleft Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali82 ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 سلام جناب دانوش . جایگاه سبد خرید درسایتم در وسط بوده و در جای مناسبی قرار ندارد . می خواهم آنرا به سمت چپ ببرم . فرمودید به قسمت ماژول - جایگاه برویم . من در قسمت displayHeader ، تیک سمت راست ماژول سبد خرید را زده و بروی ( نشاندن یک ماژول) کلیک می کنم ، اما بعد از تقریبا 25 ثانیه پیغام Internal Server Error داده می شود . این مورد ارور برای تمامی ماژولها صدق می کند . تیک را هم برمی دارم باز همین ارور را می دهد . مشکل کار درکجاست . با سپاسورژن 1.6.0.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 دیباگ رو روشن کنید. احتمالا مشکل محدودیت سرورتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .