marefat1360 ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 با سلام من بعد از اینکه دادم هاست رو تغییر دادن دیگه نمیتونم وارد محیط ادمین بشم و خطای ایمیل نامعتبر است را میده جالب این هست که وقتی تو خود سایت خواستم به عنوان یک کارب هم عضو بشم میگه ایمیل نامعتبر است در صورتی که دقیقا فرمت یک ایمیل استاندارد رو زدم دلیلش چیه ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 فراموشی رمز بزنید ببینید ایمیل میاد Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در دی 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 فراموشی رمز بزنید ببینید ایمیل میاد Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro فرقی نکرد کلا میزنه ایمیل نامعتبر است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2013 خب دوست من این به معنی از دست رفتن اطلاعات دیتابیس شماستاگر از از دیتابیس میتونید چک کنید که یوزرها و مدیران وجود دارن یا خیر مطمئن تر هست Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sara 77 ارسال شده در تیر 27، 2023 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2023 سلام من میخام برم داخل سایت ولی همش مینویسه ایمیل یا رمز عبور نامعتبر است چیکار باید بکنم ممنون میشم بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 27، 2023 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2023 در 11 دقیقه قبل، Sara 77 گفته است : سلام من میخام برم داخل سایت ولی همش مینویسه ایمیل یا رمز عبور نامعتبر است چیکار باید بکنم ممنون میشم بگید آموزش تغییر پسورد مدیریت پرستاشاپ رو جستجو کنید راهکارش موجوده. اگر موفق نشدید هم می تونید از خدمات فنی آی پرستا جهت رفع مشکل استفاده کنید: https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
madanyan ارسال شده در آبان 21 گزارش Share ارسال شده در آبان 21 در در ۱۴۰۲/۲/۷ در 13:33، admin گفته است : آموزش تغییر پسورد مدیریت پرستاشاپ رو جستجو کنید راهکارش موجوده. اگر موفق نشدید هم می تونید از خدمات فنی آی پرستا جهت رفع مشکل استفاده کنید: https://ipresta.ir/support در در ۱۴۰۲/۲/۷ در 13:33، admin گفته است : آموزش تغییر پسورد مدیریت پرستاشاپ رو جستجو کنید راهکارش موجوده. اگر موفق نشدید هم می تونید از خدمات فنی آی پرستا جهت رفع مشکل استفاده کنید: https://ipresta.ir/support گزینه قسمت قبل از @ نباید حاوی نماد باشد به چه معنی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23 گزارش Share ارسال شده در آبان 23 در در ۱۴۰۳/۶/۱ در 03:42، madanyan گفته است : گزینه قسمت قبل از @ نباید حاوی نماد باشد به چه معنی است تا به حال چنین خطایی رو ندیدم ولی مفهومش اینه که از کاراکترهای خاص مثل # $ & این چیزها در آدرس ایمیل استفاده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .